סיוע וליווי בקבלת קנאביס רפואי

פורטל קנאביס  – סיוע וליווי בקבלת קנאביס רפואי. מי זכאי לקנאביס רפואי, מה התהליך לקבלת קנאביס רפואי, אילו טפסים צריך למלא, מה חשוב לכתוב בבקשה לקבלת קנאביס רפואי, בדיקת זכאות חינם!

בדיקת זכאות חינם

כמה עולה קנאביס רפואי בישראל

קנאביס רפואי

כשהאישורים לשימוש בקנאביס רפואי מסחרי רק החלו להינתן על ידי משרד הבריאות, נקבע באופן תמוהה למדי מחיר אחיד של 360 ולאחר מכן 370 ש"ח עבור כלל המטופלים, לא משנה מהי הכמות שהרופא המטפל רשם להם. מצב זה היה כמובן מעוות לחלוטין.

בשנת 2018 משרד הבריאות החל ברפורמה, ביטל את המחיר הקבוע ואת הקנייה הישירה מהספקים ואישר לבתי מרקחת מסוימים למכור קנאביס רפואי בשלוש הצורות המוכרות (שמן, תפרחת ותפרחת גרוסה) במשקל קבוע של 10 גרם ללא קשר לריכוז החומר הפעיל, קנאבואיד. מוצרים אלו מגיעים משלוש ספקיות שונות של קנאביס רפואי: "פנאקסיה","BOL פארמה", ו"שיח". כלומר, בסופו של דבר יש הרבה מאוד "קומבינציות" עם מחירים שונים של בית מרחקת, צורת הקנאביס וספק.

הרפורמה הזו הייתה כמובן אמורה להיטיב על המטופלים, אבל כפי שאולי שמעתם בחדשות, עבור חלק מהחולים מדובר בתוספת של אלפי שקלים בחודש. גם העובדה שיש כרגע רק שלושה ספקים לא עוזרת וקיים מחסור עצום בבתי המרקחת.

בכל אופן ובתקווה שעד שתקראו את המאמר הזה המצב יהיה קצת יותר טוב, אז כאשר מסתכלים על שלושת הרשתות של בתי המרקחת בלבד, ההבדלים אינם אסטרונומים והמחירים מתחילים מאזור ה-140 ₪ ב.ש.ר.מ פארם. המחיר הגבוה ביותר הוא של קנאביס בצורת שמן בגרין פארמה שיכול לעלות גם 180 ₪, פער של בערך 30 ₪ מהרשתות האחרות.

כאשר מסתכלים על הפרש המחיר הממוצע בין הספקיות לבין עצמן, ההשוואה היא קשה יותר מכיוון שלא כל החברות מייצרות את כל סוגי הקנאביס הרפואי. יחד עם זאת, פנאקסיה, שמייצרת רק שמן יקרה יותר באופן משמעותי.

בכל מקרה, לפני שאתם מבצעים החלטת רכישה, חשוב לבדוק את המחירים הנוכחיים ולזכור שספקים חדשים עשויים להיכנס לשוק כל הזמן.

השאירו פרטים ונחזור אליכם עם

פייסבוק
גוגל +
טוויטר
לינקדאין
פינטרסט

השאירו פרטים ונחזור אליכם עם

© 2020 כל הזכויות שמורות.

השירות אינו שירות משפטי.